Februari 14, 2011

EPIK TERUNA DAN DARA

pada suatu hari yang indah....
aktiviti membuang rasa bosan berlangsung...
klcc adalah pilihan pada hari ini..
sorg tak penah tgk klcc...dan sorang lagi penah tgk klcc tapi x penah lagi ukur suria klcc..

lalu kedua2 insan itu berjalan jalan lah dgn penuh 'darat'nya (ore klate kata)...
si teruna berjalan sambil menggantung camera beliau di leher dgn penuh bergaya nya...
dan si dara pula melilau lilau melihat gelagat org di sekitar...

tiba di satu sudut...
kelihatan beberapa pasangan merpati yg sedang bercintan cintun...
dgn tidak membuang masa..
si teruna meminta si dara buat2 posing..padahal dia nak ambik gamba org2 yg tgh dating...
menurut saja kata si teruna..lalu si dara pun buat2 gaya 'peace'...

klik..klik..dan klik 10 kali lagi....
si teruna pun puas hati....
5 minit kemudian..si dara bersuara 'saya nak main camera tu bole?'..
teruna berkata dgn nada itik 'ambik la...pakai auto je..manual kamu tak reti'
si dara pon dgn sengih yg lebar telah mengambil alih camera tersebut...

2 gamba...3 gamba...8 gamba...10 gamba....19 gamba....dan...dan lagi....
pegi tempat lain lagi...
dan lagi...
dan lagi...
.
.
.
.
.
.
.
.
tiba-tiba.......
'wei! dah pegang camera tu terus dah lupa pasangan die ada kt sini!'.....
satu suara garau telah menegur si dara..
rupanya....
si teruna dah mengamok! kerana camera....si dara tak hirau pon si teruna dalam beberapa minit...




hahahahahahhahahaha.......

3 ulasan:

  1. hahahahahahha............ sape la si dara tu... sianh truna... hahahaa

    BalasPadam
  2. hahahahahaha..... parok se nise~~~ ahhahaha

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...